HAUSKAT VIDEOT Häkkinen ohittaa Schumacherin Spassa vuonna 2000 | HAUSKAT VIDEOT

Hauskoja videoita, vähintäänkin mielenkiintoisia. Monin paikoin selvityksiä videoiden aiheisiin liittyen. Hauskoja videoita vuodesta 2007 alkaen.

Häkkinen ohittaa Schumacherin Spassa vuonna 2000


Video: F1-historian yksi hienoimmista ohituksista > Mika Häkkinen > Michael Shcumacher > Belgia, Spa > Vuosi 2000


Michael Schumacher oli kuljettajien piireissä hyvin tunnettu m*lkku, joka teki mitä tahansa härskiä estääkseen ohittamisensa. Joku saattaa muistaa esim. kuinka m*lkku ajoi Damon Hillin eteen vaikka rengas oli paskana => maailmanmestaruus Schumille yhden pisteen erolla Damon Hilliin. Arvatkaa, oliko Schumi ynnäillyt kolaroinnin tarjoamia mahdollisuuksia ennen kisaa.

"Kilpailu muistetaan erityisesti Michael Schumacherin ja Damon Hillin kolarista, joka ratkaisi mestaruuden Schumacherin hyväksi. Schumacher ajoi ulos kierroksella 36, mutta palasi radalle ja kolaroi Hillin kanssa. Schumacher keskeytti heti, mutta Hill jatkoi matkaansa vaurioituneella autollaan varikolle, jonne hän lopulta keskeytti. Schumacher voitti mestaruuden yhden pisteen erolla Hilliin."
https://fi.wikipedia.org/w/index.php?title=Australian_Grand_Prix_1994&oldid=16741225

Mika Häkkinen keksi Einsteinit ohittaen m*lkun tyylillä, jossa m*lkku ei päässyt tunkemaan eteen. Michael Schumacher, joka ei hinnalla millä hyvänsä tahtonut päästää Mika Häkkistä ohitse peippaili edessä 300 km/h -vauhdissa, vaikka oli hitaampi kuin Häkkinen. Siinä on sitten lopulta ylikin 300 km/h vauhtia, kun lähestytään mutkaa (olen tutkinut tuon kohdan), joten jotain tarttis tehdä todella nopeasti. Siinä oli Schumin ja Häkkisen välissä B-luokan F1-kuski, joka toki mietti, että itkeäkö, nauraako, vai ajaako vain omalla linjallaan Schumin ja Häkkisen välissä ennen mutkaa. Häkkisen piti ottaa huomioon kaksi urpoa tultaessa radan kohtaan, jossa vauhti menee jopa yli 300 km/h. Hänellä ei ollut mitään tietoa, miten nämä kaksi reagoivat. Esimerkiksi keskellä ajanut B-luokan kuski olisi saattanut helpostikin "väistää" Häkkisen eteen.

Mika Häkkinen ohitti siis Michael Schumacherin Belgiassa, Spa:ssa, vuonna 2000.

Kyseessä on yksi F1-historian hienoimmista ohituksista.

F1-autoilla on vauhtia ohituksen tapahtuessa noin 186 mph eli 300 km/h.

Video: Mika Häkkinen selittää, miten ohitus tapahtui Schumista Spassa vuonna 2000



Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamiseen ja liikenteen analysoimiseen. Sisällön tarjoaa Blogger.