HAUSKAT VIDEOT Lokki varastaa kaupasta juusto-Doritos -sipsejä | HAUSKAT VIDEOT

Hauskoja videoita, vähintäänkin mielenkiintoisia. Monin paikoin selvityksiä videoiden aiheisiin liittyen. Hauskoja videoita vuodesta 2007 alkaen.

Lokki varastaa kaupasta juusto-Doritos -sipsejä


Video: Sam-lokki tekee myymälävarkauden

Sam-lokki varasteli kaupasta juusto-Doritos:eja

Skotlanti, Aberdeen, vuonna 2007: Lokki nimeltään Sam, joka oli paikallisten ja kaupan henkilökunnan nimeämä, odotti sopivaa hetkeä, kun kaupassa ei ollut asiakkaita ja myyjä oli poissa näköpiiristä. Lokki tuli kauppaan sisään ja varasti pussillisen sipsejä.

Myymälävarkaudesta teki erikoislaatuisen se, että Sam-lokki varasti jatkuvasti vain tietynlaisia juusto-Doritos -pusseja.

Kun lokki tuli kaupasta ulos, pussi avattiin ja se sai ruokaseuraa muista linnuista.

Koska Sam-lokki oli ottanut tavaksi myymälävarkauden toteuttamisen tietyllä tavalla lähes päivittäin, niin kaupan vastaavat päättivät alkaa pitää normaalisti avonaista kaupan ulko-ovea kiinni.

Sam-lokki oli tullut niin tunnetuksi paikallisten keskuudessa, julkimoksi siitä tehtyjen uutistenkin myötä, että paikalliset alkoivat maksaa sen varastamista juusto-Doritos -pusseista, mikä on sekin aika erikoista, koska yleensä lokeista valitetaan paljon kaupungeissa. Lokkien mahdollisuus saada helpohkosti ruokaa tuo lokkeja kaupunkialueille.
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamiseen ja liikenteen analysoimiseen. Sisällön tarjoaa Blogger.