HAUSKAT VIDEOT Tämä elokuva oli hillittömän suosittu 1980-luvulla videovuokraamoissa > Konna ja Koukku > Smokey and The Bandit | HAUSKAT VIDEOT

Hauskoja videoita, vähintäänkin mielenkiintoisia. Monin paikoin selvityksiä videoiden aiheisiin liittyen. Hauskoja videoita vuodesta 2007 alkaen.

Tämä elokuva oli hillittömän suosittu 1980-luvulla videovuokraamoissa > Konna ja Koukku > Smokey and The Bandit


Video: Elokuvakohtaus > Konna ja Koukku > Sheriffiä esittävä Buford T. Justice - Jackie Gleason -  on enemmän kuin loistava näyttelijä, out of this world. Elokuvakohtauksessa hän on takaa-ajanut rikollista banditia (Burt Reynolds) tyyliin 1000 km, on menettänyt jo poliisiauton katonkin, mitä toisen osavaltion poliisi tulee mollaamaan. Autossa istuu Buford T. Justicen vähä-älyinen poliisi-poika, joka elokuvan myötä lähinnä pitelee poliisiauton eri osia käsissään todistuskappaleina.

Havainto: Luonnenäyttelijä on "kotona" vaikka kuusi kuukautta ollessaan "sisällä" roolissaan, kuten Jackie Gleason Konna ja Koukku -elokuvassa. Jack Nicholson oli sisällä roolissaan Yksi lensi yli käenpesän.

Jackie Gleason oli legendaarisen hyvä näyttelijä. Gleasonin vastanäyttelijäksi en ihan äkkiä haluaisi.

Konna ja Koukku keräsi vuoden 1977 toiseksi suurimmat lipputulot häviten vain Tähtien sodalle. Yhdysvaltain lippuluukuilta elokuva keräsi 59 miljoonaa dollaria, jolla se sijoittui neljänneksi.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Konna_ja_Koukku

Linkkejä

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jackie_Gleason

Smokey and The Bandit
Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamiseen ja liikenteen analysoimiseen. Sisällön tarjoaa Blogger.